Webinars en seminars | Objective International
Webinar

Webinar: Het slimme assemblageproces

De assemblage van meerdere onderdelen tot één groter onderdeel is een gangbaar proces in de productie. Het is ook het meest uitdagende proces voor de bevoorradingslogistiek. Deze webinar geeft antwoord op de meest voorkomende uitdagingen in de assemblage industrie.

Lees meer
Webinar: Het slimme assemblageproces
Webinar

Webinar: De slimme voedselfabriek

De voedings- en drankenindustrie: een wereld waar "Baby", "Bio", "Kosher", "Allergene"... orders courant zijn. Deze webinar focust op de typische pijnpunten binnen de industrie. Een tak van de procesindustrie met een hoge focus op regelgeving en traceerbehoeften.

Lees meer
Webinar: De slimme voedselfabriek
Webinar

Overwin productieproblemen tijdens de coronacrisis met deze 5 tips

De COVID-19-pandemie blijft de productie-industrie wereldwijd beïnvloeden. Dus, hoe lost u deze nieuwe problemen op en voldoet u nog steeds aan de eisen van uw klanten? Onze expert zal u 5 controlepunten geven die u nu moet overwegen wanneer u probeert de productieproblemen op te lossen. Leer meer over geautomatiseerde oplossingen die u kunnen helpen bij het optimaliseren van de planning, de traceerbaarheid, het beheer van de toeleveringsketen en nog veel meer.

Lees meer
Overwin productieproblemen tijdens de coronacrisis met deze 5 tips
Seminar

Waarom een MOM platform een must is

Fabrikanten worden dagelijks geconfronteerd met de uitdaging om te voldoen aan de verschillende eisen op het gebied van efficiëntie, kwaliteit, transparantie en kortere productietijden - en tegelijkertijd niet alleen de hoeveelheden gegevens te verzamelen die tijdens het productieproces ontstaan, maar er ook gebruik van te kunnen maken. De werkvloer moet verbonden zijn met het bedrijfsniveau om de productie-efficiëntie te verhogen en om big data om te zetten in smart data. MOM-toepassingssuites spelen hierbij een centrale rol. Deze ecosystemen dienen als intelligente datahubs en verhogen de productieactiviteiten aanzienlijk. Dit maakt ons duidelijk dat een MOM-platform essentieel is om concurrerend te blijven.

Lees meer
Waarom een MOM platform een must is
Webinar

Neem controle over de productiekwaliteit en -efficiëntie

Maak kennis met de manier waarop u de prestaties en de kwaliteit van de productieafdeling in real time kunt beheren. Gemakkelijk toegang tot KPI's, zoals, herbewerking, opbrengst, cyclustijden, OEE, redenen voor machinestilstand, materiaalverbruiksniveaus, verantwoordelijkheid van de operator en nog veel meer. Benchmark uw prestaties op elk gewenst moment. Verkrijg extra inzicht vanuit de Pareto-analysefunctie om in te zoomen op fouten en onderbrekingen vanuit verschillende hoeken. Leer hoe u kwaliteitsgegevens kunt vastleggen en analyseren en eenvoudig processen kunt omleiden om de productievloer in bedrijf te houden.

Lees meer
Neem controle over de productiekwaliteit en -efficiëntie

Blijf up-to-date over komende webinars & seminars

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief