Disclaimer & Copyright - Objective International

Deze website wordt uitgebaat door:

Objective Belgium BVBA – Meerbos 2, 9260 Wichelen – Belgium
VAT-number: BE 0458.980.046

Objective Nederland – Hees 4C, 5521 NV Eersel – Nederland
VAT-number: NL 854 741 501 B01

 

DISCLAIMER

De volgende tekst is van toepassing op alle websites van Objective en vormt een wettelijke overeenkomst tussen u en Objective. Door onze websites te bekijken of te gebruiken, erkent u dat u aan deze disclaimer gebonden bent en verklaart u alle toepasselijke wetgevingen te zullen naleven. U bent als enige verantwoordelijk voor uw acties en de daaruit voortvloeiende schade.

Objective kan deze disclaimer en alle andere informatie op zijn websites te allen tijde wijzigen, en kan tevens te allen tijde de teksten wijzigen of deleten. Indien u niet akkoord gaat met deze disclaimer, gelieve onze websites niet te gebruiken.

Objective kan niet garanderen dat de informatie op zijn websites correct, actueel of volledig is. Mogelijk bevatten zijn websites ook links of verwijzingen naar websites en informatiebronnen die niet van Objective zijn. De aanwezigheid van een link naar een niet-Objective-website betekent niet dat Objective de inhoud of het gebruik van een dergelijke website onderschrijft. Bijgevolg erkent u dat Objective niet verantwoordelijk of aansprakelijk is voor de inhoud, diensten, producten of andere materialen die aanwezig zijn op of beschikbaar zijn via die sites of informatiebronnen.

Objective is in geen geval aansprakelijk voor enige (in)directe, toevallige of speciale schade voortvloeiend uit enig gebruik van (de inhoud van) zijn websites. Deze uitsluiting geldt voor elke rechtsvordering, op welke juridische grond dan ook. U bent zelf als enige verantwoordelijk voor enige schade voortvloeiend uit enig gebruik van (de inhoud van) de Objective websites.

 

COPYRIGHT

Geen enkel deel van de inhoud van onze sites mag zonder schriftelijke toestemming van Objective worden overgenomen of worden gebruikt voor het maken van afgeleide werken, behalve als Objective u daartoe toestemming verleent.