Webinar: Overwin Productieproblemen

Webinar: Overwin productieproblemen

Het bereiken van de productie- en kwaliteitsdoelstellingen voor uw productlijnen is altijd al een dagelijkse uitdaging geweest, maar voeg daarbij de beperkingen die het coronavirus met zich meebrent, en die uitdagingen kunnen overweldigend lijken. Velen van ons worden geconfronteerd met de invoering van nieuwe methoden, processen en normen om de huidige crisis het hoofd te bieden, terwijl u tegelijkertijd ook nog eens probeert te voldoen aan de eisen van de klant.

Geautomatiseerde processen kunnen fabrikanten helpen contactpunten te verwijderen en problemen in verband met besmetting met het coronavirus op te lossen

door middel van systemen die de planning, communicatie, het beheer van de toeleveringsketen en nog veel meer optimaliseren.

Hoewel u door de pandemie misschien minder werknemers op de productievloer moet hebben, hoeft dat niet te leiden tot productiviteitsverlies. Objective Supply Chain Execution Software biedt één systeemoplossing voor alle logistieke planning, van inkomende en uitgaande logistiek tot productieorders en human resources planning. Objective kan u helpen om meer te doen met dezelfde hoeveelheid mensen, of zelfs bij een omstandig tekort aan gekwalificeerd materiaal.