Webinar | Het slimme assemblageproces | Objective International

HET SLIMME ASSEMBLAGEPROCES: VAN ONDERDEEL TOT PRODUCT

WEBINAR DETAILS:

 

28 oktober 2021
11:00 – 12:00 CEST
Gesproken taal: Engels

 

 

WEBINAR PRESENTATOR:

 

 

Christophe Laprudence

Lead Business Consultant bij Objective International

 

 

 

WEBINAR PROGRAMMA:

  • De meest voorkomende uitdagingen in de assemblage industrie
  • De voordelen van serienummerbeheer en productpaspoorten (+ live demo)
  • Instructies en inspecties (+ live demo)
  • Production Logistics Engine
  • Klantverhaal Scioteq

 

De assemblage van meerdere onderdelen tot één groter onderdeel is een gangbaar proces in de productie. Het is ook het meest uitdagende proces voor de bevoorradingslogistiek. Als er maar één onderdeel is dat wordt gefreesd, geboord, gecoat, gevormd of op een andere manier wordt bewerkt, is de logistiek veel eenvoudiger. Maar als er tientallen of honderden onderdelen zijn die in verschillende varianten samen moeten komen, wordt het al veel moeilijker. Dit is slechts één van de vele uitdagingen waarmee de assemblage industrie te maken krijgt. Ook sneller produceren, kosten besparen, het comfortabel houden voor de operator,… worden alsmaar belangrijker.

In deze webinar leert onze expert u om deze uitdagingen om te zetten in kansen. Objective helpt klanten in het slimmer maken van het assemblageproces, waarbij de best practices gewaarborgd en verbeterd worden in een systeem dat operatoren graag gebruiken. Wij proberen om een perfecte flow te creëren waarin uw logistiek naadloos samenwerkt met uw productie.

Hoe registreert en volgt u de onderdelen doorheen het assemblageproces? Hoe worden fouten sneller vastgesteld en daardoor kosten vermeden? Heeft u al gehoord van automatische allocatie van uw voorraden? Dit zijn allemaal vragen waarop u antwoord krijgt tijdens onze webinar.

De webinar wordt afgesloten met een concreet project van een van onze klanten: ScioTeq, internationale marktleider in visualisatieoplossingen voor de luchtverkeersleiding, luchtvaart- en defensiemarkten. Zij implementeerden dit jaar ons MES systeem in de fabriek en haalden er tal van voordelen uit. Welke voordelen precies, ontdekt u tijdens de webinar.

Meer weten over onze software oplossingen?

Neem contact op