Meer over werken bij Objective | Objective International

Where innovation meets Excellence

Wij creëren inspirerende, toekomstgerichte en mensgerichte productiesoftware.

Het creëren – het bouwen van iets nieuws, iets zinvols – is een passie die we allemaal delen. dit is onze taak; daarom komen we elke ochtend uit bed en geven we nooit op. We creëren de digitale productie van de toekomst.

We kijken vol vertrouwen naar de toekomst. En we helpen onze klanten (industriële bedrijven) daarbij: om nieuwe uitdagingen aan te gaan, om verder te kijken en om samen nieuwe digitale wegen in te slaan. Innovatieve softwareoplossingen maken van de nieuwste productietechnologieën een concurrentievoordeel voor onze klanten en hun bedrijven, zowel nationaal als wereldwijd.

Samen zijn we een team dat graag oplossingen creëert en op het juiste moment resultaat ziet. Samen inspireren we elkaar, ondersteunen we elkaar en groeien we naar onszelf toe. Samen vieren we onze successen en reiken we uit naar de volgende uitdaging. Samen zijn we Objective.

OPLEIDEN EN DOORGROEIEN

 

Onze medewerkers maken het verschil voor de klant. Ontwikkeling, opleiding en professionaliteit staan dan ook centraal. Bij Objective heeft iedereen zijn persoonlijk ontwikkelingsplan waarin we zijn/haar behoeften vastleggen, opvolgen en eventueel bijsturen. Je krijgt alle kansen om door te groeien en een mooie carrière uit te stippelen op basis van je passie, skills en ervaring.

 

AANTREKKELIJKE ARBEIDSVOORWAARDEN

 

Objective biedt haar medewerkers aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een bedrijfswagen (afhankelijk van je functie) en tal van andere bijkomende voordelen. Daarnaast zorgen we voor een evenwichtige balans tussen werk en vrije tijd, met de nodige flexibiliteit. Uiteraard geldt flexibiliteit ook in twee richtingen. Wanneer een klant een last-minute vraag heeft, steek je ook graag een tandje bij. Vrijheid en verantwoordelijkheid zijn hierin ‘key’.

 

UITDAGENDE (INTER)NATIONALE PROJECTEN & VLAKKE STRUCTUUR

 

Ga jij samen met je collega’s de supply chain uitdagingen van onze klanten aan? Uiteraard in projecten die je liggen en die je skills in de verf zetten. Bij Objective krijg je de kans om ervaring op te doen in organisaties uit verschillende sectoren. Soms werk je voor grote ondernemingen, nationaal of internationaal, en op een ander moment ben je bezig met een innovatieve KMO die haar productieproces wil automatiseren en efficiënter maken.

In onze organisatie zijn geen hiërarchische structuren. Het familiale karakter is zelfs één van onze sterke punten. Het is een garantie voor een vlotte doorstroom van informatie en snelle beslissingsprocessen. Het resultaat? Een daadkrachtige en wendbare organisatie waar elke medewerker zijn plaats heeft.

SOLLICITATIEPROCEDURE

  1. Kies je voor Objective, stuur dan je gegevens naar ons door via het sollicitatieformulier op de website. Wij gaan dan na of je profiel past bij één van onze actuele of toekomstige vacatures. We laten je zo snel mogelijk weten of je geselecteerd wordt voor een kennismakingsgesprek.
  2. Tijdens een eerste gesprek overlopen we jouw CV, jouw competenties en jouw ambities. Soms wordt ook een korte technische oefening georganiseerd. We geven jou de nodige informatie over ons bedrijf, en je maakt kennis met het afdelingshoofd.
  3. Na een positief gesprek word je uitgenodigd voor een persoonlijkheidstest. De resultaten nemen we samen door.
  4. Voldoe je op alle punten aan onze verwachtingen, en heb jij ten volle ‘goesting’ voor een job bij Objective, dan leggen we in een laatste gesprek alle concrete afspraken vast.

VIDEO’S

Ontdek onze vacatures

Solliciteer nu