Hoe een autoleverancier groei en complexiteit balanceert

Hoe een autoleverancier groei en complexiteit balanceert

Het helpen van bedrijven in de procesindustrie en de discrete productie om een grotere efficiëntie te bereiken is het doel van de Warehouse Management Systems (WMS) van Objective. WMS opent deuren naar productiviteit door een betere zichtbaarheid van de gehele productcyclus. Met een beter zicht op de voorraad en een snellere toegang tot cruciale informatie, draaien magazijnen beter, met optimale resultaten tegen lagere kosten.

Objective heeft een snelle en intuïtieve WMS-oplossing die gebouwd is voor de uitdagingen van morgen. Objective biedt onmiddellijke toegang tot informatie en maakt de hoogste logistieke standaarden mogelijk. We blinken uit in het leveren van orde en zichtbaarheid voor zeer variabele producten met hoge kwaliteitseisen.

Een wereldwijde fabrikant van ophangingscomponenten voor auto’s en andere voertuigen – heeft de Objective software geïmplementeerd in zijn productieprocessen en ondervond onmiddellijk verbeteringen in de modernisering van zijn distributiecentrum en zijn logistiek systeem. De uitdaging was om de groei, een geavanceerd logistiek proces met meer dan 10.000 productreferenties en de precisie- en kwaliteitseisen van auto- en andere voertuigfabrikanten te beheren.

Objective heeft ervaring in de praktijk bij de implementatie van haar oplossing in andere sterk geautomatiseerde magazijnen gebruikt om een geavanceerd distributiecentrum voor de fabrikant te leveren. Automatische transportsystemen zorgden voor extra snelheid, terwijl een miniload met 24.000 baklocaties het uitgebreide productassortiment van het bedrijf ondersteunde. Bovendien beschikt het centrum over verschillende verpakkingsstations voor het leveren van het meest optimale productpad naar voltooiing.

Onze WMS paste 100% bij de functionele eisen van de klant en voegde tal van extra voordelen toe, zoals vermindering van de opslagkosten en een gegarandeerd beheer van alle logistieke processen. Als gevolg daarvan kreeg het bedrijf volledige controle over de logistiek, waardoor het automatisch picken, verpakken en etiketteren meer dan 96% betrouwbaarheid oplevert. Met Objective WMS maakt het bedrijf het ook mogelijk om te voldoen aan de voorkeuren van de klant voor het labelen en zorgt het ervoor dat alle bestellingen binnen vijf dagen worden geleverd.

Het succes werd niet alleen mogelijk gemaakt door de softwareoplossing van Objective – Objective zorgde voor een snelle return on investment door de combinatie van slimme oplossingen en een innovatieve aanpak. In combinatie met onze focus op klanttevredenheid is het goed te zien waarom Objective de gekozen aanbieder is. Met de kracht van ervaring en innovatie levert Objective efficiëntie en waarde.

 

De praktijkervaring van Objective met de implementatie van haar oplossing in sterk geautomatiseerde warehouseomgevingen, zoals de onze, speelde een belangrijk rol. 

– G.V. Managing Director

 

Lees meer over ons werk en bekijk andere case studies, om te zien hoe Objective resultaten oplevert. Om nog meer te weten te komen over hoe Objective uw logistieke problemen kan oplossen, uw projecten kan verbeteren en u kan helpen uw doelstellingen te bereiken, neem dan contact met ons op om met een productexpert te spreken.