Zusterbedrijven | Partners | Objective International

QDA SOLUTIONS GmbH, gevestigd in Lübeck, Duitsland, werd opgericht in 1987. De QDA-softwaresuite is het product van 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van kwaliteitsmanagementsoftware en is een van de toonaangevende CAQ-softwareoplossingen op de markt. Het is de tool waarmee QDA SOLUTIONS in staat is om geïntegreerde en zeer effectieve kwaliteitsmanagementoplossingen te bieden aan een brede klantenkring die bestaat uit wereldwijd gerenommeerde klanten aanwezig in een breed scala aan industrieën, maar ook uit regionale kleine en middelgrote bedrijven (KMO’s).

ORSOFT GmbH is een software- en adviesbureau dat gevestigd is in Leipzig en Halle/Saale, Duitsland. ORSOFT heeft meer dan 95 experts in dienst op de genoemde gebieden, heeft een jaarlijkse omzet van ongeveer EUR 12 miljoen en is sinds de oprichting in 1990 continu winstgevend geweest. ORSOFT ontwikkelt innovatieve APS (Advanced Planning and Scheduling) en SCM (Supply Chain Management) oplossingen als aanvulling op SAP ERP en SAP S/4HANA.

GEFASOFT werd in 1984 opgericht en ontwikkelde zich tot een toonaangevende leverancier van IT-oplossingen voor de werkvloer. Met de objectgeoriënteerde procesvisualisatie “GraphPic” en de schaalbare cloud-gebaseerde software “Legato Sapient” biedt het bedrijf innovatieve MES-oplossingen voor verschillende industrieën. Tot de klanten behoren zowel toonaangevende OEM’s in de automobielindustrie als bedrijven in de farmaceutische sector, de voedingsindustrie en de sector van de hernieuwbare energie.

Sinds de oprichting in 1999 heeft NEW SOLUTIONS zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende aanbieders van softwareoplossingen voor de digitalisering van productiegerelateerde processen waarbij medewerkers, productieapparatuur en externe partners betrokken zijn. Met het digitale ploegenboek “FINITO” biedt het bedrijf een modulaire, webgebaseerde oplossing. Daarnaast biedt NEW SOLUTIONS “CHECKWARE”, een oplossing voor elektronische controlelijsten. Het productportfolio omvat ook “SYNOSET”, een software voor het beheer van technische activa voor zowel middelgrote als grote bedrijven. Verder biedt NEW SOLUTIONS onderhouds- en individuele adviesdiensten aan. Tot de jarenlange klantenkring behoren toonaangevende bedrijven uit verschillende branches (bijv. Evonik, OMV, Wacker Chemie), maar ook kleine en middelgrote ondernemingen.