Productie-uitdagingen overwinnen tijdens COVID-19

Behoud de Controle over uw Productiebedrijf

De gevolgen van COVID-19 en de bezorgdheid over nieuwe infectiepieken betekenen dat er hoogstwaarschijnlijk geen terugkeer naar de normale gang van zaken zal zijn. In plaats daarvan proberen fabrikanten en andere bedrijven hun productie en activiteiten langzaam maar zeker op een veilige manier te laten doorgaan. Om de veiligheid te waarborgen moet de ook manier waarop mensen samenwerken worden aangepast, maar dit kan ook worden vergemakkelijkt met technologieën die gericht zijn op het beperken van menselijk contact.

Geautomatiseerde processen kunnen fabrikanten helpen contactpunten te verwijderen en problemen in verband met besmetting met het coronavirus op te lossen

door middel van systemen die de planning, communicatie, het beheer van de toeleveringsketen en nog veel meer optimaliseren.

Hoewel u door de pandemie misschien minder werknemers op de productievloer moet hebben, hoeft dat niet te leiden tot productiviteitsverlies. Objective Supply Chain Execution Software biedt één systeemoplossing voor alle logistieke planning, van inkomende en uitgaande logistiek tot productieorders en human resources planning. Objective kan u helpen om meer te doen met dezelfde hoeveelheid mensen, of zelfs bij een omstandig tekort aan gekwalificeerd materiaal.