User Conference | Objective International

Graag nodigen wij u uit voor onze User Conference op 20 april 2022 op ons kantoor in Wichelen. Tijdens deze dag dompelen we u onder in de laatste ontwikkelingen van Objective en haar oplossingen. Alsook wordt het een uitgelezen kans om te netwerken en idee├źn uit te wisselen met Objective, andere klanten en onze partners.

Wat kan u verwachten? We stellen u onze meest recente product update voor waarin de nieuwste features worden uitgelicht. We kijken ook naar de toekomst met onze roadmap, stellen u enkele succesverhalen voor en praten over een nieuwe Maintenance oplossing in ons portfolio. Ook worden er enkele break-out sessies voorzien, waarin u samen met andere klanten ervaringen kan uitwisselen. Kortom, het wordt een dag vol boeiende presentaties waarna we afsluiten met een hapje en een drankje.

De inschrijvingen voor deze dag zijn open tot 10 april. Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen, gelieve dan het registratieformulier in te vullen zodat we een juist beeld krijgen van het aantal deelnemers.