Onze partners | Objective International

Implementatie partners

 

 

 

Agidens, een toonaangevende Europese automation solutions provider voor de procesindustrie, helpt haar klanten bij het verbeteren van processen door middel van geautomatiseerde oplossingen, engineering, advies en onderhoudsdiensten. Agidens focust hierbij op de sectoren Life Sciences, Food & Beverage, Energies en (Fine) Chemicals. Het bedrijf stelt meer dan 550 mensen te werk en is actief in 7 landen: België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Polen en de Verenigde Staten.

ADS werd 37 jaar geleden opgericht in de stad Monterrey, Mexico. Sindsdien heeft het een revolutie teweeggebracht met een focus op het integreren van oplossingen voor kwaliteit, engineering en productie in verschillende takken van de productie-industrie. Er werden relaties opgebouwd met geavanceerde technologische partners om de reacties van elke klant op de steeds veranderende en verbeterde situaties te consolideren. Daarom neemt ADS deel aan een commerciële en technologische alliantie met verschillende merken. Gericht op het bieden van een uitgebreid antwoord op de uitvoering van de productie met informatie in real time, traceerbaarheid, volgorde, feedback en betrouwbaarheid via een MES-systeem. Het bereiken van een koppeling op operationeel, tactisch en strategisch niveau door middel van een verbinding met technologieën en methodologie voor kwaliteit zoals APQP, MSA en SPC, te beginnen met de verwerving van gegevens op een geautomatiseerde manier. Hiervoor biedt ADS zowel het ontwerp en de productie van apparatuur voor dimensionale tests, en het controleren van opspanningen, als de extractie van gegevens uit de PLC’s, CMM’s, sensoren en meters, het verrijken van de omgeving met Augmented Reality voor de onderlinge relatie, analyse en rapporten die een adequate en tijdige besluitvorming in gang zetten.

ADS neemt deel aan Industry 4.0, geassocieerd met de Swiss Smart Factory, die samen Green Belt 4.0 Smart Factory in Mexico creëren en een programma onderwijzen dat de certificering en implementatie van deze strategieën begeleidt. Dit kwalificeert ADS als onderdeel van het nieuwe tijdperk van onderling verbonden technologieën voor de beste productieve toekomst.

ASI DataMyte Italia staat al jaren aan de zijde van haar klanten bij de analyse van productieprocessen om te voldoen aan de eisen van hardware en software.

Zij vertegenwoordigen op het Italiaanse grondgebied het gelijknamige Amerikaanse bedrijf, eigenaar van het logo en fabrikant van Hardware en Software voor het verzamelen van computergegevens op hoog niveau.

In het assortiment van hardwareproducten bevinden zich instrumenten voor dynamometrie, draaimomentsleutels, draaimomentsensoren en hoekmomentsensoren, multiplexers voor digitale instrumentenaansluiting (Mitutoyo, Mahr…), instrumenten voor krachtmeting en instrumenten voor laser- en tasterafmetingen.

ASI Datamyte Italia levert analysesoftware voor verschillende realiteiten, van software voor SPC-analyse alleen tot totale kwaliteitsmanagementsoftware (SPC,APQP, FMEA, Acceptatie van de aankomst, beheer van instrumenten, aangepaste rapporten….).

Beenen is een specialist binnen het vakgebied industriële automatisering. Als systeemintegrator bieden zij bedrijven door heel Nederland integrale automatiseringsoplossingen om efficiënt en veilig te produceren. De focus van hun dienstverlening ligt bij opdrachtgevers in de marktsegmenten voedingsmiddelen, water, infra en machinebouw. Vanuit  vestigingen in Heerenveen, Zwolle en Nijkerk werken ze, met 220 medewerkers, aan het leveren van complete besturingsinstallaties aan hun opdrachtgevers.

Beenen is gespecialiseerd in MES/MOMS oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Van level 0 tot level 4 kunnen ze turn-key projecten doen.  Specialisten zijn beschikbaar voor consultancy, software engineering, elektrische engineering, panelenbouw, industriële installaties en 24/7 service.

Beenen is een zelfstandige werkmaatschappij van Batenburg Techniek NV, een technische dienstverlener gevestigd in Nederland en België.

Geprom is een innovatieve onderneming met veel ervaring in de industriële sector, die zich voornamelijk bezighoudt met de uitvoering van automatiserings- en digitaliseringsprojecten op het gebied van Productie, Kwaliteit, Logistiek en Onderhoud.

Ze zijn gespecialiseerd in het begeleiden van industriële bedrijven in hun digitale transformatieproces, het elimineren van informatie-eilanden in de fabriek en het verbinden van de gehele waardeketen, van de veldsensor of de automaat tot de ERP, met behulp van Industry 4.0 faciliterende technologieën zoals MES, WMS, virtual reality, digital twin en predictive maintenance platformen.

Meer weten over een partnership bij Objective? De sleutel tot de groei van Objective International ligt bij de samenwerking met partners op grotere schaal.

Interesse in een partnership ?

Contact