Onze partners | Objective International

Implementatie partners

 

 

 

Agidens, een toonaangevende Europese automation solutions provider voor de procesindustrie, helpt haar klanten bij het verbeteren van processen door middel van geautomatiseerde oplossingen, engineering, advies en onderhoudsdiensten. Agidens focust hierbij op de sectoren Life Sciences, Food & Beverage, Energies en (Fine) Chemicals. Het bedrijf stelt meer dan 550 mensen te werk en is actief in 7 landen: België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Polen en de Verenigde Staten.

Ace Solutions heeft als middelgroot en groeiend IT-adviesbureau gedurende meer dan 20 jaar de knowhow en focus voortdurend uitgebreid. Het huidige spectrum van hun diensten omvat in wezen de vier gebieden van ERP- en MES-oplossingen, procesoptimalisatie en softwareontwikkeling. Ze bieden aangepaste en oplossingsgerichte technologieën voor hun klanten.

Ze combineren beproefde strategieën, IT-implementatie-expertise en marktleidende softwareproducten. Sinds 2012 is het hoofdkantoor gevestigd in München, van waaruit medewerkers klanten verzorgen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland en Spanje.

Met een Europees partnernetwerk en het bijbehorende uitgebreide productportfolio kunnen ze individueel inspelen op de eisen van hun klanten buiten de DACH-grenzen.

ADS werd 37 jaar geleden opgericht in de stad Monterrey, Mexico. Sindsdien heeft het een revolutie teweeggebracht met een focus op het integreren van oplossingen voor kwaliteit, engineering en productie in verschillende takken van de productie-industrie. Er werden relaties opgebouwd met geavanceerde technologische partners om de reacties van elke klant op de steeds veranderende en verbeterde situaties te consolideren. Daarom neemt ADS deel aan een commerciële en technologische alliantie met verschillende merken. Gericht op het bieden van een uitgebreid antwoord op de uitvoering van de productie met informatie in real time, traceerbaarheid, volgorde, feedback en betrouwbaarheid via een MES-systeem. Het bereiken van een koppeling op operationeel, tactisch en strategisch niveau door middel van een verbinding met technologieën en methodologie voor kwaliteit zoals APQP, MSA en SPC, te beginnen met de verwerving van gegevens op een geautomatiseerde manier. Hiervoor biedt ADS zowel het ontwerp en de productie van apparatuur voor dimensionale tests, en het controleren van opspanningen, als de extractie van gegevens uit de PLC’s, CMM’s, sensoren en meters, het verrijken van de omgeving met Augmented Reality voor de onderlinge relatie, analyse en rapporten die een adequate en tijdige besluitvorming in gang zetten.

ADS neemt deel aan Industry 4.0, geassocieerd met de Swiss Smart Factory, die samen Green Belt 4.0 Smart Factory in Mexico creëren en een programma onderwijzen dat de certificering en implementatie van deze strategieën begeleidt. Dit kwalificeert ADS als onderdeel van het nieuwe tijdperk van onderling verbonden technologieën voor de beste productieve toekomst.

ASI DataMyte Italia staat al jaren aan de zijde van haar klanten bij de analyse van productieprocessen om te voldoen aan de eisen van hardware en software.

Zij vertegenwoordigen op het Italiaanse grondgebied het gelijknamige Amerikaanse bedrijf, eigenaar van het logo en fabrikant van Hardware en Software voor het verzamelen van computergegevens op hoog niveau.

In het assortiment van hardwareproducten bevinden zich instrumenten voor dynamometrie, draaimomentsleutels, draaimomentsensoren en hoekmomentsensoren, multiplexers voor digitale instrumentenaansluiting (Mitutoyo, Mahr…), instrumenten voor krachtmeting en instrumenten voor laser- en tasterafmetingen.

ASI Datamyte Italia levert analysesoftware voor verschillende realiteiten, van software voor SPC-analyse alleen tot totale kwaliteitsmanagementsoftware (SPC,APQP, FMEA, Acceptatie van de aankomst, beheer van instrumenten, aangepaste rapporten….).

Beenen is een specialist binnen het vakgebied industriële automatisering. Als systeemintegrator bieden zij bedrijven door heel Nederland integrale automatiseringsoplossingen om efficiënt en veilig te produceren. De focus van hun dienstverlening ligt bij opdrachtgevers in de marktsegmenten voedingsmiddelen, water, infra en machinebouw. Vanuit  vestigingen in Heerenveen, Zwolle en Nijkerk werken ze, met 220 medewerkers, aan het leveren van complete besturingsinstallaties aan hun opdrachtgevers.

Beenen is gespecialiseerd in MES/MOMS oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Van level 0 tot level 4 kunnen ze turn-key projecten doen.  Specialisten zijn beschikbaar voor consultancy, software engineering, elektrische engineering, panelenbouw, industriële installaties en 24/7 service.

Beenen is een zelfstandige werkmaatschappij van Batenburg Techniek NV, een technische dienstverlener gevestigd in Nederland en België.

DATAMYTE biedt geïntegreerde software, hardware en services om de beste kwaliteit in productie te stimuleren. DATAMYTE verfijnt al meer dan 40 jaar zijn oplossingen en bedient nu de grootste, meest prestigieuze fabrikanten met gelokaliseerde oplossingen op wereldwijde basis.

Productlijnen omvatten: kwaliteitsplanning, gegevensverzameling, statistische procescontrole, meter- en gereedschapsbeheer en koppelbeheer.

ASI DataMyte Brasil is gevestigd in São Paulo/SP met meer dan 30 jaar ervaring op de markt en meer dan 500 klanten.

EDAG is ‘s werelds grootste onafhankelijke technische dienstverlener voor geïntegreerde oplossingen in de automobielindustrie. Met hun interdisciplinaire teams van experts ontwerpen en definiëren we de mobiliteit van morgen. Zij bieden u aanvullende engineeringdiensten in de segmenten Vehicle Engineering, Electric/Electronics en Production Solutions.

Met een 360-graden-engineeringsexpertise ondersteunen ze vanaf het oorspronkelijke idee tot het ontwerp, de productontwikkeling, de elektriciteit/elektronica en zelfs tot aan de kant-en-klare productiesystemen. Als leider op het gebied van technologie en innovatie beschikt EDAG ook over competentiecentra voor baanbrekende toekomstige technologieën in de auto-industrie. Dit op het gebied van lichtgewicht constructies, elektromobiliteit, digitalisering en integrale veiligheid.

Met meer dan 8.400 medewerkers op 60 locaties wereldwijd bieden zij interdisciplinaire kennis, ervaring en capaciteiten voor de ontwikkeling van de mobiliteit van morgen.

Geprom is een innovatieve onderneming met veel ervaring in de industriële sector, die zich voornamelijk bezighoudt met de uitvoering van automatiserings- en digitaliseringsprojecten op het gebied van Productie, Kwaliteit, Logistiek en Onderhoud.

Ze zijn gespecialiseerd in het begeleiden van industriële bedrijven in hun digitale transformatieproces, het elimineren van informatie-eilanden in de fabriek en het verbinden van de gehele waardeketen, van de veldsensor of de automaat tot de ERP, met behulp van Industry 4.0 faciliterende technologieën zoals MES, WMS, virtual reality, digital twin en predictive maintenance platformen.

SINECA, actief in België en in het buitenland, biedt haar diensten aan in de ontwikkeling van automatiserings- en industriële IT-oplossingen, alsook in de ontwikkeling van systemen voor het beheer van productiedata.

Het team van ontwikkelingsingenieurs begeleidt zijn klanten tijdens alle fasen van de projectintegratie: van de ontwerpfase tot de validatie van de opstart van de productie.

Meer weten over een partnership bij Objective? De sleutel tot de groei van Objective International ligt bij de samenwerking met partners op grotere schaal.

Interesse in een partnership ?

Contact