Supply Chain Innovations | Event | Objective International

Bezoek Supply Chain Innovations virtueel

26 november 2020.

De klassieke succesformule van Supply Chain Innovations moet noodgedwongen even opgeborgen worden en kan hopelijk in 2021 opnieuw worden uitgerold. Maar in deze digitale wereld zijn er geen grenzen wordt de eerste editie van Virtual Supply Chain Innovations voorgesteld.

Op 26 november heet host Martine u vanaf 09:00u welkom in de virtuele wereld van Value Chain. U wandelt binnen en aan de informatiebalie maakt Martine u meteen wegwijs. U kunt ervoor kiezen om in het seminarprogramma één of meerdere sessies mee te pikken. Het programma belicht zoals altijd de innovaties in de verschillende domeinen van supply chain management. Digitalizering, forecasting, planning, voorraadbeheer, warehouse management, e-commerce en transport optimalisering, komen aan bod tijdens de uiteenzettingen. Hiervoor doen we beroep op academici en visionaire managers maar ook ervaringsdeskundigen die dagelijks met de voeten in het slijk staan.

Host Martine maakt u ook wegwijs op de beursvloer waar ook Objective een contactpunt heeft. U kan ons bezoeken zoals in real life, een video’s bekijken, enkele folders met extra info downloaden en een chat opzetten. Moet u proberen! De gecreërde omgeving is bijzonder aantrekkelijk en intuïtief. Het resultaat is wel dat u opnieuw helemaal geïnformeerd bent.

Om aanwezig te kunnen zijn bij de uiteenzettingen en om de contactpunten te kunnen bezoeken moet u zich vooraf registreren. Iedereen kan zich ‘gratis’ inschrijven.
U ontvangt vervolgens bevestigingsmails, login’s en wordt natuurlijk verder op de hoogte gehouden van de virtuele toeters en bellen.

Wij hopen dat u virtueel te mogen verwelkomen.