Agidens en Objective implementere digitale softwareoplossingen

Agidens en Objective 

 

 

Agidens zal de softwareoplossingen van Objective (MES, WMS en WFM) implementeren in productiebedrijven om hun productie- en supply chain-activiteiten naadloos te beheren en te optimaliseren.

 

Zwijndrecht, 26 April 2022 – Met het oog op het versterken van de meerwaarde voor hun klanten, hebben Agidens International en Objective International vandaag een strategisch partnerschap aangekondigd dat Agidens in staat zal stellen de innovatieve softwareoplossingen van Objective te implementeren in productiebedrijven in de Benelux en daarbuiten.

Agidens’ sterke domeinexpertise in het implementeren van MOM-oplossingen in de proces automatiseringsindustrie, in combinatie met Objective’s aanbod in zowel de proces- als discrete industrie, zal zorgen voor een versterkte end-to-end waardepropositie van beide partijen voor hun bestaande en nieuwe klanten.

“We kijken ernaar uit om deze samenwerking in de praktijk te brengen.”, zegt Hedwig Maes, CEO bij Agidens International. “De oplossingen van Objective zijn complementair aan ons huidige aanbod en versterken onze positie als Industrie 4.0-specialist in de proces automatiseringsindustrie.”

De klanten van Agidens zullen vanaf nu meer dan ooit in staat zijn om hun digitale transformatie te versnellen. Naast de implementatie van softwareoplossingen helpt Agidens zijn klanten ook met diverse automatiserings-, engineering- en validatieprojecten.

“Bij Objective zijn we heel enthousiast over deze nieuwe samenwerking,” aldus Toni Guillén, Sales en Partner Director bij Objective International. “Dankzij de expertise van Agidens kunnen we een grotere meerwaarde bieden aan onze klanten en kunnen we onze poort-tot-poort oplossingen verder in de Benelux implementeren.”

De digitaliseringsexperten van Agidens, met certificaties in de Objective software oplossingen, staan vanaf vandaag klaar om de juiste IT/OT oplossingen te implementeren en ondersteunen.

 

Over Agidens

Agidens, een toonaangevende Europese automation solutions provider voor de procesindustrie, helpt haar klanten bij het verbeteren van processen door middel van geautomatiseerde oplossingen, engineering, advies en onderhoudsdiensten. Agidens focust hierbij op de sectoren Life Sciences, Food & Beverage, Energies en (Fine) Chemicals. Het bedrijf stelt meer dan 550 mensen te werk en is actief in 7 landen: België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Polen en de Verenigde Staten.

Voor meer informatie over Agidens, ga naar www.agidens.com.


Over Objective

Objective is een toonaangevende, in België gevestigde MES & WMS-provider voor middelgrote klanten in de maak- en procesindustrie. Haar gate-to-gate softwareoplossingen zijn een betrouwbare schakel in de productie- en logistieke supply chain van productiebedrijven. Van inname van grondstoffen tot opslag en levering van eindproducten, Objective helpt klanten de vaak complexe productie- en logistieke processen in te richten tot een slimme productieomgeving.

Sinds november 2021 maakt Objective deel uit van Aptean, een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van branchespecifieke software die fabrikanten en distributeurs helpt hun bedrijf effectief te runnen en te laten groeien. Met zowel cloud- als on-premise implementatie-opties helpen de producten, diensten en betrouwbare expertise van Aptean bedrijven van elke omvang om Ready for What’s Next, Now® te zijn.

Voor meer informatie over Objective, ga naar www.objt.com.

Media Contact

Karel Sannen
Marketing Manager Agidens
karel.sannen@agidens.com
+32 (0)3 800 74 05
www.agidens.com

 

Toni Guillén
Sales & Partner Director Objective
toni.guillén@objt.com
+32 (0)52 43 20 80
www.objt.com