Testimonial | Application Consultant - Objective International

Application Consultant

KELLY VAN HOVE

Objectiver sinds september 2019.

 

December 2021 – Ik heb altijd interesse gehad in productie en logistieke processen in industriële omgevingen. In het voorlaatste jaar van mijn studies kwam ik via vakantiewerk in aanraking met MES software. Daar besefte ik dat dat de richting was die ik later verder wou uitgaan. Via Open Bedrijvendag leerde ik Objective kennen. Hun MES en WMS software sprak me onmiddellijk aan. Objective is ook een iets kleinere organisatie waarbij iedereen elkaar persoonlijk kent. Dat was voor mij ook echt een belangrijk punt. Daarbovenop zijn er binnen Objective veel groeimogelijkheden en een grote variatie van projecten uit verschillende sectoren. Dit alles samen was voor mij de ideale match!

Een van mijn favoriete projecten van het afgelopen jaar was Kellogg’s. Het was een project waar ik onmiddellijk na de analyse fase mee van start ben gegaan. Ik kreeg er de mogelijkheid om nauw samen te werken met de klant waarbij we ieder aspect van de software goed evalueerden om te kijken of dit volledig aan de verwachtingen voldeed. Waar nodig werden nog aanpassingen gedaan om volledig aan behoeften van de klant te voldoen. Doordat ik zeer vaak in de productie omgeving aanwezig was, zag ik ook de impact van de Objective software. Wanneer je merkt dat operatoren hun werk sterk vereenvoudigd is door middel van de software die je mee vormgegeven hebt, geeft dat een enorme voldoening.

Objective wil toekomstgerichte én mensgerichte productiesoftware creëren. Zelf vind ik het zeer belangrijk dat de software ook echt gericht is op de gebruikers. Zij zijn tenslotte degene die de software dagdagelijks zullen moeten gebruiken. Ikzelf probeer hier zoveel mogelijk rekening mee te houden door op de fabrieksvloer in dialoog te gaan met de gebruikers en ook daar eens te luisteren wat de wensen en noden zijn.

Als Application Consultant ben je betrokken bij verschillende fases binnen een project. Je kan vanaf de start van een project meehelpen aan de analyse waarbij je de wensen en noden van de klant in kaart brengt. Deze requirements geef je door aan het development team zodat zij hiervoor de nodige ontwikkelingen kunnen doen. Deze ontwikkelingen zal je dan gaan testen, eventueel samen met de klant. Als Application Consultant voorzie je ook de nodige documentatie en geef je ook training aan de key-user om de klant zelf expert te maken binnen het Objective pakket. Het is een zeer afwisselende job waarbij je tijdens iedere fase van het project nauw betrokken bent met de klant.

Andere werknemers aan het woord

Geïnteresseerd in werken bij Objective?

Bekijk onze vacatures